Reinout den Teuling

Reinout den Teuling

Ruim 10 jaar geleden heb ik dit weblog gebouwd. Om te leren, iets af te sluiten en om een stap te zetten.

Tijdens mijn commerciële opleiding vroeg ik mij af hoe het is om iets te verkopen. Zo werd ik keukenverkoper, top verkoper keukens, verkoper met passie, teamleider verkoop. Een carrière en leer curve van anderhalf jaar die tekenend is voor mij en typerend hoe ik in elkaar zit.

Door het succes bleef ik er toch een beetje in hangen en bleef ik verkoper en accountmanager. En ondertussen kwam ik steeds weer in aansturende rollen terecht.

Uiteindelijk voelde ik me niet zo’n account manager en wilde wat anders. Anderzijds wilde ik ook mijn kennis vastleggen, overdraagbaar maken en dat is het commerciële gedeelte over ondernemen en verkoop geworden van dit weblog. Toen dat af was kon ik wat anders gaan doen en ben ik wat anders gaan doen.
Gepassioneerd en gedreven, en zoals ik ben van karakter steek ik mijn omgeving aan en neem dan de boel op sleeptouw. Ik kom makkelijk uit mijn woorden en schrijf makkelijk.
Ik ben iemand die beheerst maar gedreven door roeien en ruiten gaat. Die zijn aanstekelijke passie met zich meebrengt – dat merk ik elke dag nog met dingen die me bezig houden. Maar ik kan ook geestig en vol humor zijn….

Koffietje doen?

Reinout den Teuling – rdenteuling@yahoo.nl – 06 21 57 83 93

Copyright © 2012-2024 .
Contact De Vier Pennen.