Downloads

Op deze pagina vindt u de downloads van presentaties, whitepapers en syllabi welke op De Vier Pennen ter sprake zijn gekomen. Ook zijn er verwijzingen geplaatst naar de artikelen die gerelateerd zijn aan deze downloads. Ze zijn bestemd voor eigen gebruik.

Nog niet alle downloads zijn gepubliceerd. Meldt u aan voor de berichtenservice (rechts in de zijbalk) als u op de hoogte wilt worden gehouden van de verschijning van (alle ) nieuwe artikelen én deze whitepapers of stuur een e-mail naar info@vierpennen.nl. Wilt u dan wel erbij vermelden naar welke bijdrage uw belangstelling uitgaat?

Vier Pennen Ondernemersdesk

De positieve impact van een betrouwbare forecast

Over hoe een goede omzetvoorspelling uw gehele bedrijfsvoering beïnvloed en uw ondernemingsplanning op een verantwoorde manier vereenvoudigd. Haal uw budgettering uit het nattevingerwerk!

Vier Pennen DMU Analyse

Eenvoudig invulformulier om de DMU van de klant per project in kaart te brengen. Zie ook het artikel over de DMU Analyse

Handleiding om succesvol te zijn in klantencontacten (in voorbereiding)

op basis van jarenlange ervaring samengestelde handleiding over commerciële communicatie. Behalve algemene zaken als open vragen stellen bevat deze syllabus allerhande tips over andere communicatie technieken om een gesprek op gang te krijgen en te houden. Daarnaast, weinig vertoond en zeer nuttig: afsluit technieken voor een verkoopgesprek.

New Business genereren (in voorbereiding)

Een tijdrovende en kostbare bezigheid met veel verloop onder uw verkooppersoneel. Door een slimme planning en uitgekiend beleid voorkomt u dit. Maar onthoud: geduld is een schone zaak!

Vier Pennen Geschiedenis

De Slag om Arnhem (in voorbereiding)

In het najaar van 1944 waagden de geallieerden onder leiding van Veldmaarschalk Montgomery een desastreus verlopen aanval op de Rijnbruggen bij Arnhem. Na de Slag noemde Montgomery de nederlaag, tot hoon van velen een overwinning. Maar misschien had hij wel gelijk…..

Vier Pennen Catamaranzeilen

Koppels en krachten

Over de koppels en krachten die zich voordoen bij het catamaranzeilen. Prachtige presentatie van Tom Broekhuijsen.

Dart 18 infoboekje

In minder dan 10 pagina’s de meest elementaire principes over het zeilen op een Dart 18. Ook goed bruikbaar voor andere typen skeg cats!

Hard met een Dart

Presentatie van oud Dart-zeiler Hans Rovers over hoe de optimale bootsnelheid met een Dart 18 kan worden behaald. Wat komt er bij kijken om een goede race te kunnen varen?

Copyright © 2012-2024 .
Contact De Vier Pennen.