U bent hier: Home // Nieuws van Ver Weg // Wethouder van Chiwaouaika omgekocht tijdens aanbesteding nieuwe Cityhall

Wethouder van Chiwaouaika omgekocht tijdens aanbesteding nieuwe Cityhall

Zomaar een krantenkop uit het Midden Westen, met eigenlijk heel weinig actuele nieuwswaarde. Toch is het een interessant onderwerp, onze medemens in een vergelijkbare cultuur maakt er net zo’n potje van als wij af en toe…..

Een illustere voorganger van de corrupte wethouder van Chiwaouaika.

Om de (Noord) Hollandse berichten, Palermo aan de Maas (Roermond), of welke perikelen uit welke provincie dan ook in perspectief te plaatsen gaan we op zoek naar lokaal nieuws dat ver weg gebeurt, maar hier ook kan gebeuren.We schrijven niks over van de Persbureaus, we zoeken het nieuws zelf op.

Bijvoorbeeld over versleten brandblusvliegtuigen die wegens geldgebrek niet worden vervangen zijn we al tegengekomen, en drie weken later een bericht op  de site van het AD dat er inderdaad  één is neergekomen. En weer twee weken later lezen we in de krant de Nederlandse ambulances zo langzamerhand zwaar verouderd raken en er geen geld is voor nieuwe. Wat is dan nog het verschil tussen een vliegtuig en een ambulance? Deze scope hebben we dus helaas gemist, maar was een hele aardige geweest.

De county Chiwaouaika bestaat jammer genoeg niet echt, we  hebben deze scope even snel met een knipoog verzonnen, maar het verhaal over de vliegtuigen en alle andere volgende berichten kloppen wel.        

Nieuws van Ver Weg:

bekijk resultaat

Laden ... Laden ...

Copyright © 2012-2024 .
Contact De Vier Pennen.